Снимка: botevgrad.newsКметът на Ботевград Иван Гавалюгов няма да бъде отстранен от

...
Снимка: botevgrad.newsКметът на Ботевград Иван Гавалюгов няма да бъде отстранен от
Коментари Харесай

Иван Гавалюгов остава кмет на Ботевград

Снимка: botevgrad.news

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов няма да бъде отхвърлен от поста, реши Общинската изборна комисия, съобщи 24 часа. 9 души са дали своят вот срещу отстраняването му, 4 са били " за ", написа 19min.bg.

Стотици жители го поддържаха до момента в който течеше съвещанието в постройката на общината. След решението той излезе пред тях, с цел да им благодари. 

" Няма да се откажем от пътя, по който сме поели. Независимо какво ни коства това. Ще разберете доста забавни неща идващите няколко дни. Продължаваме напред. Благодаря за поддръжката! ", сподели кметът на Ботевград. Решението на ОИК Ботевград може да ес апелира в съда от заинтригуваните. Според Гавалюгов до тази обстановка се е стигнало, тъй като е засегнал политически и стопански ползи. На локалните избори той завоюва втори мандат с 54% от гласовете. Повод за съвещанието на ОИК-Ботевград за отстраняването му стана решение на Върховния административен съд, което удостоверява спор на ползи за случай от 2015 г. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Меди
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР